Snoerloze stofzuigers en de batterij

De snoerloeze stofzuiger wordt steeds populairder, maar hoe zit het precies met de batterijen? Je kunt een echte topper in huis halen maar wanneer het batterij vermogen tegenvalt of snel leeg raakt zul je niet tevreden zijn met je snoerloze stofzuiger.
Gebruik snoerloze stofzuiger
Gemiddeld gaat een snoerloze stofzuiger ongeveer 20-30 minuten mee. Dit blijkt echter in veel gevallen genoeg te zijn! Je staat verstelt wat je allemaal kan doen in 20 minuten.
Wil je toch echter langer stofzuigen dan is wellicht een snoerloze stofzuiger niet ideaal voor jou.
Mocht de batterij niet meer werken dan kun je altijd kiezen voor een nieuwe batterij. Deze batterijen zijn vaak verkrijgbaar in online webwinkels. Let wel op dat in sommige gevallen het zelfs goedkoper is om een nieuwe stofzuiger te kopen dan om een nieuwe batterij te kopen. Verder is er nog een groot verschil tussen de official batterij en een namaak.
Populaire snoerloze stofzuigers:
Dyson Digital Slim Extra
Dyson V8 Absolute
Dyson DC62 Pro
Philips PowerPro Duo FC6162/02
Dyson V6 Fluffy
Wil je (snoerloze) stofzuigers vergelijken dan kan dat op stofzuigerkiezen.nl.

Dura

View more posts from this author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>